heading
29
Okt
Vertskapsseminaret
Nærøy kulturhus

Velkommen til en inspirasjonsdag med Märit Torkelson der det gode vertskapet og vertskapsrollen står i fokus!


I februar inspirerte Märit Torkelson fra bedriften Värdskapet i Sverige mange reiselivsaktører i Ytre Namdal. Den 29. oktober har også dere sjansen til å bli inspirert og investere i egen og bedriftens utvikling. Etter et kort sammendrag av forrige foredrag tar hun oss med videre i tankene rundt vertskapsrollen og det å være et godt vertskap.

Dette seminaret egner seg for alle som er i møte med andre mennesker gjennom sitt daglige virke. Det vil gi innspill til refleksjoner om hvordan vi som vertskap kan påvirke egen hverdag og utenomverdenens syn både på egen bedrift og region.

Slik definerer Värdskapet VERTSKAP:
Kunsten å få mennesker til å kjenne seg velkommen.

Foredrag v/Märit Torkeson, Värdskapet

"Vertskapsfilosofien legger grunnlaget for meningsfylte møter, som bygger sterke relasjoner, som bidrar til fremgang. De fleste virksomheter lykkes ikke med å realisere all kraften i møtet mellom mennesker. Å sette fokus på møtet mellom mennesker blir derfor en investering i virksomhetens langsiktige konkurransekraft. Vertskap er en måte å forholde seg på.

Värdskapets definisjon er:
Kunsten å få mennesker til å kjenne seg velkommen. Velkommen til oss som personer, våre virksomheter og til våre steder. Som gjester, kunder, besøkende, medborgere, bedriftspersoner eller hva vi velger å kalle dem. Men like viktig er det indre vertskapet, hvordan vi behandler hverandre innenfor virksomheten eller på stedet. Et godt vertskap for en virksomhet eller for en plass begynner og slutter med mennesker. Mennesker som forstår betydningen og verdien av sin egen innsats. Som kjenner fellesskap, glede, delaktighet og stolthet. Mennesker som kan og vil bidra.

Formålet med seminaret
Bedriftsledere og medarbeidere får ta del i kunnskap og erfaringer som Märit Torkelson vil dele med oss, slik at vi kan bli enda bedre vertskap for våre nærmeste, kolleger og besøkende (kunder/gjester).

Tid og sted
Seminaret foregår i Nærøy kulturhus, Kolvereid onsdag 29. oktober 2008 kl. 10.00 - kl. 15.00 med registrering og kaffe fra kl. 09.30.

Deltakeravgift
Pris kr 200,- inkl. lunsj og kaffe. Deltakeravgiften kan betales ved oppmøte eller ved å få tilsendt faktura. Se påmelding.

LitteraturDen lettleste boka
Den lettleste boka "Det gode vertskapet" gir også inspirasjon
både i for- og etterkant av seminaret. Pris inkl. porto kr 200,-.

Ønsker du å lese boka i forkant av seminaret, send påmeldingen snarest. Vi vil da sende deg boka umiddelbart.

Påmelding
Påmelding innen søndag 26. oktober 2008 til kontaktperson Anne Grete Walaunet. Dette kan foregå ved å gå inn på kommunenes nettsider eller www.viknanett.no og klikke på knappen/banneret til høyre, sende epost til post@viknanett.no, eller til faks 74 39 08 88.

Velkommen til ei inspirerende vertskapssamling!

Seminaret foregår i samarbeid mellom Prosjektet Attraksjons- og reisemålsutvikling Ytre Namdal og Nærøy kommune i samarbeid med prosjektet Fra by'n te B-YN.
Start: 29.10.2008 kl. 09:30
Slutt:29.10.2008 kl. 15:00
Påmeldingsfrist:02.11.2008
Sted: Nærøy kulturhus
Pris:200
Arrangør: Prosjektet Attraksjons- og reisemålsutvikling Ytre Namdal. prosjektet Fra by'n te B-YN i samarbeid med Nærøy kommune
Kontakt: Anne Grete Walaunet
Prosjektleder
post@viknanett.no
Til Nærøy kommune Informasjon til lokalt næringsliv Til Värdskapet, Sverige
eventWeb 3.0