heading
06
Des
JuleTIFT
Norveg

Velkommen til hyggelig førjulstreff for bedrifter

NYN IKS er Ytre Namdals felles verktøy for å styrke næringsutvikling, verdiskaping og sysselsettingsvekst i Ytre Namdal. Utviklingsselskapet har spesielt fokus på marin og maritim sektor, reiselivsnæring og teknologiintensiv, forretningsmessig tjenesteyting (TIFT).

Velkommen til julelunsj
Som ledd i utviklingen av TIFT-næringa i Ytre Namdal, inviterer vi TIFT-bedriftene til julelunsj på Norveg fredag 6. desember kl. 11-13.

MÅLGRUPPE: Ledere og mellomledere i TIFT-bedriftene, samt gründere og personer med idéer om videreutvikling av eksisterende virksomheter eller nyetableringer

Nettverksbygging står sentral for NYNs satsing på TIFT-bransjen. Samarbeid er valgt som strategi for utvikling av regionens fagmiljø som ressurs for økt konkurransekraft og nyetablering innen TIFT-næringa, med fokus på kompetanse og rekruttering.

Spennende meny
I høst har NYN gjennomført en spørreundersøkelse blant TIFT-bedrifter. Resultatene fra denne undersøkelsen presenteres på julelunsjen, hvor du for øvrig får oppdatert informasjon om arbeidet med Rørvik Calling, den lokale bedriften Sincos Software og Anteo - et spennende utviklingssamarbeid mellom en TIFT-bedrift og havbruksaktører.

I tillegg får du rikelig anledning til å møte kolleger fra ytternamdalske bedrifter som utnytter teknologi i sin tjenesteproduksjon, og - for ikke å glemme - en utsøkt julelunsj, servert av dyktige og oppfinnsomme kokker ved Norveg-kjøkkenet.

Påmeldingsfrist
For at kokkene skal ha mulighet til å planlegge serveringen, trenger vi din
påmelding senest tirsdag 3. desember. For å melde deg på, klikk her.
Start: 06.12.2013 kl. 09:00
Slutt:06.12.2013 kl. 15:00
Påmeldingsfrist:05.12.2013
Sted: Norveg
Arrangør: Nyskaping og utvikling Ytre Namdal IKS
Kontakt: Marit DIlle
marit.dille@nyn.no
eventWeb 3.0