heading
04
Nov
Vegatur 2
Vega

Studietur og workshop i Himmeblålandet

Vega venter på deg! Foto: Dag Hallvard Ystgaard.
Vega venter på deg! Foto: Dag Hallvard Ystgaard.
Enten du er en stor eller liten reiselivsaktør; var med eller ikke på forrige reiselivsseminar på Kolvereid; eller du har tanker og ideer om reiseliv og opplevelsesnæring - Bli med til Vega Havhotell den 4. og 5. november!

Det blir en fantastisk tur med Namdalingen fra Rørvik og Leka til Verdensarven Vega hvor vi skal kombinere fag, workshop og hygge! Vi skal overnatte på Vega Havhotell, hvor Jon Aga er primus motor og godt kjent for sin fortreffelige mat og karisma. Vi skal også en tur innom Hysværet, hvor vi skal besøke Vegas siste fiskarbonde! Og vi skal ikke minst jobbe oss ett hakk videre mot målet om å bli et mer attraktivt reisemål med bærekraftige bedrifter!

OBS: BEGRENSEDE ANTALL PLASSER, SÅ IKKE NØL MED Å MELD DEG PÅ!
Egenandel kr 500,- per en person per bedrift i dobbeltrom.
Per ekstra person fra samme bedrift: kr 2000,-

Påmeldingsfrist: 21. oktober.

For Nyskaping og Utvikling Ytre Namdal IKS er reiseliv ett av hovedsatsingsområdene, og det er identifisert et behov for å arbeide videre med strategi, prosess og tiltak. På reiselivsseminaret som ble holdt den 4. mai på Kolvereid i samarbeid med Forening Namdalskysten var det stort oppmøte og engasjement, og det ble luftet en ide om å ta en studietur til Vega. Vega har hatt stor suksess med sitt strategiarbeid, og har på få år opparbeidet seg en posisjon i markedet. Hilde Wika (reiselivskonsulent i Vega), og Audhild Bang Rande (Sør-Helgeland Regionråd), har mange gode råd og tips som de gjerne deler med oss.
Start: 04.11.2012 kl. 09:00
Slutt:05.11.2012 kl. 16:00
Påmeldingsfrist:30.10.2012
Sted: Vega
Arrangør: NYN
Kontakt: Renate Strand
renate@nyn.no
eventWeb 3.0