heading
24
Mar
Fagdag ved YNVS
Auditoriet, YNVS

Navigasjon inn i framtida, torsdag 24. mars kl. 09.00.

Torsdag 24. mars vil vi arrangere en fagdag for studenter, lærere, politikere og andre inviterte gjester fra næringslivet ved Ytre Namdal fagskole. Arbeidstittel på fagdagen er: "Navigasjon inn i framtida", en åpen tittel for oss som blir berørt av endringer i maritim sektor i framtida. Dagen vil bli avholdt i auditoriet ved YNVS.

Det er D1-klassen ved Ytre Namdal fagskole som har tatt initiativet til å arrangere denne dagen, og vi ønsker å sette fokus på to hovedområder:

- kadettplasser etter endt utdanning
- Ytre Namdal fagskole og dens betydning i Midt Norge

Det har over lang tid vært et problem for nyutdannede studenter å få kadettplass på skip, og vi har i den anledning invitert representanter fra flere rederier til komme til oss for å fortelle oss om seg selv og om deres behov de har for sjøfolk. I tillegg til dette vil Norsk Sjøoffisersforbund komme hit å fortelle om sin virksomhet.

For å synliggjøre Ytre Namdal fagskole sin betydning for næringa i Midt Norge, har vi bedt dem om å fortelle litt om seg selv og om hvor tidligere studenter har havnet i arbeid. I den anledning har vi invitert politikere fra kommuner, fylke, representanter fra næringslivet og andre prominente gjester til denne fagdagen. Media har allerede meldt sin ankomst for anledningen, og det er viktig i disse valgkamptider.

Vi her på fagskolen ser det som svært viktig å avholde slike dager som denne, og dette kan være en god arena for studentene for å skaffe seg gode kontakter for fremtiden.

På slutten av denne dagen vil vi avsette tid slik at våre studenter, som går ut til våren, får tid til å kommunisere med representantene fra ulike rederier.

Det vil bli servert gratis lunsj til alle deltakere på fagdagen.

Med hilsen
Anders Austnes
Prosjektleder D1 YNF
og
Ivan Kvalø
Faglig leder
Ytre Namdal fagskole
Start: 24.03.2011 kl. 09:00
Slutt:24.03.2011 kl. 16:00
Påmeldingsfrist:20.03.2011
Sted: Auditoriet, YNVS
Arrangør: Ytre Namdal fagskole
Kontakt: Anders Austnes
ande-aus@online.no
Norsk Sjøoffisersforbund Hurtigruten ASA Sjøforsvaret Torghatten Trafikkselskap
eventWeb 3.0